امیرخان متقی سرپرست وزارت امور خارجه حکومت طالبان در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ نامزد انتخاباب ریاست جمهوری امریکا می گوید که هيچ کشور نمی تواند به افغانستان حمله کند.
به گزارش انصار، متقی امروز (پنج شنبه، ۲۹ سنبله) در تشریح دست آوردها و برنامه های یک ساله وزارت خارجه گفت که: هیچ کشور جرئت ندارد که دوباره به افغانستان حمله کند. امریکا یک بار در افغانستان شکست را تجربه کرد.
دونالد ترمپ رییس جمهور پیشین و نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا بار دیگر در میان هوادارانش به مساله ی خروج امریکا از افغانستان اشاره کرده و گفته که در صورت پیروزی در انتخابات نومبر، پایگاه هوایی بگرام را دوباره به دست خواهد آورد.
آقای ترمپ افزوده که افغانستان به سبب نزدیک بودن به چین، برای امریکا مهم است.
بر اساس گفته های ترامپ، از دست دادن پایگاه هوایی بگرام خسارات جبران ناپذیر برای امریکا بوده است.
در اظهارات دونالدترامپ آمده: تصور کنید، اگر تولید ما توقف پیدا نمی کرد و بزرگ ترین پایگاه هوایی دنیا را که در نیمه شب از دست دادیم، از دست نمی دادیم، موقعیت کشور ما به مراتب بهتر بود. اما یقینا با آرای شما و حمایت شما دوباره بدست می آوریم.
دونالد ترمپ افزود: می خواستیم این پایگاه را به خاطر چین نگه داریم، نه به خاطر افغانستان. تنها یک ساعت با پایگاه های اتومی چین فاصله داشت. ما این همه را از دست دادیم. روند خروج هم شرم آور بود.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/33525